Mijn aanpak

Ik geloof niet in ‘diëten’, daar word je alleen maar dik van.  Bovendien houd je een dieet meestal niet vol want de meeste diëten zijn veel te extreem.  De enige manier om af te slanken en slank te blijven is, je huidige levensstijl even onder de loep te nemen en kleine veranderingen in te voeren.  Ik reken gewoon op jullie gezond verstand.  Wat als een paal boven water stond bij het bedenken van een actieplan was, dat ik absoluut mensen wilde doen afslanken in groepsverband, want samen sta je sterker !  Het is de bedoeling dat we 10 of 13 (kan verschillen) opeenvolgende weken één avond per week samenkomen. Eenmaal de groep is gevormd kan er niemand meer bijkomen !
Waarom 10 of 13 weken ?  Minimum 2 maanden is de tijd die er nodig is om iemands gewoonten en leefstijl aan te passen en te veranderen.  Het is wel de bedoeling dat de verloren kilootjes er ook afblijven nietwaar ?
Wat gebeurt er op de bijeenkomsten ?   Je wordt er gewogen, krijgt veel tips en je leert er, door gewoon je gezond verstand te gebruiken op een bewuste manier gezond te leven (en af te slanken)
Je wordt er echt van dichtbij gevolgd !  En ik beloof jullie alvast héél veel motivatie !!!

Belangrijke voorwaarde : gemotiveerd zijn !
Bereid om inspanningen te leveren en om zaken te veranderen !
ALS JE DOET WAT JE ALTIJD DEED, DAN KRIJG JE WAT JE ALTIJD KREEG