Inschrijving

vakantiefoto

Langzaam maar zeker terug naar een normaal gewicht …. akkoord, maar niet in januari  !
Velen zijn het hier niet mee eens, ik weet het.  Velen vinden zelfs dat begin januari HET moment is om de (vele) goede voornemens uit te voeren en o.a. komaf te maken met de winter kilootjes.  Lees toch maar even verder ….

Waarom je beter niet in januari begint met je goede voornemen om af te vallen :
– nog veel familiebijeenkomsten (om Nieuwjaar te wensen) en vele recepties
– het heet dan misschien wel Kerstvakantie, maar eigenlijk ben je in januari terug toe aan echte vakantie om bij te komen van al die feestdagen :)
–  En wees nu eens eerlijk.  Januari is voor de meeste mensen niet de zonnigste maand.  Niet qua weer maar vooral ook qua humeur !  Het is donker, guur, koud en nat.  Dan aan de slag gaan met je goede voornemens voelt dan wel heel erg als een straf en die goede voornemens worden dan ook niet lang volgehouden.

Daarom kies ik er voor om wat later in het jaar te herbeginnen met mijn cursussen.  Ik wil dat jullie er echt klaar voor zijn en er voor 100% willen aan beginnen  !

De locaties en aanvangsuren blijven dezelfde (zie CONTACT !)

Hou er rekening mee dat, éénmaal de lessenreeks is gestart, er geen mogelijkheid meer is om toe te treden.

De prijs komt op € 9,- per cursus, te betalen in een éénmalige betaling.  De sessie die dit voorjaar aanvangt omvat 10 wekelijkse cursussen voor een totaal bedrag van € 90,-

Na inschrijving ontvang je onmiddellijk een mail met informatie.  Ontvang je hem niet, check dan ook even je spam !
Inschrijven kan begin maart !!


Cursusplaats, -data en –uren : zie CONTACT !